(Greek message): Η σημερινή παγκόσμια οικονομία

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει τους τρόπους της οικονομίας στον κόσμο, έχει πολλούς παράγοντες και είναι πολύ περίπλοκη. Αλλά αν κάποιος θα ήθελε να γενικεύσει, θα μπορούσαμε να πούμε αυτά τα πράγματα: είναι παγκοσμιοποιημένη, συνολικά είναι πιο πλούσια από ποτέ και η αγορά δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη. Παρά το γεγονός ότι το μέρος όπου μπορούμε να πούμε ότι ο κόσμος είναι «πλουσιότερη», μπορεί να μην είναι εντελώς αλήθεια. Βλέπετε, ακόμη και αν το σύνολο του ΑΕΠ όλων των χωρών είναι υψηλότερη από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί, δεν υπήρξε ποτέ αυτό το πολύ τους ανθρώπους στη γη. Από πολλούς ότι είναι το επιχείρημα ότι ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζει την οικονομία σε ένα πολύ θετικό τρόπο, δεδομένου ότι περισσότεροι εργαζόμενοι μας δίνει περισσότερη δουλειά, ειδικά όταν εξετάζεται η σημερινή τεχνολογική επανάσταση. 

 Άλλοι ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πάρα πολλά μωρά που γεννιούνται, ότι ο κόσμος είναι πυκνοκατοικημένη, και ότι δεν μπορούμε ποτέ να θρέψει 8000000000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ποτέ δεν ποτέ. Αλλά δεν είναι ότι ακριβώς ένα φορτίο του ταύρου ****; Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο κόσμος χωρίς επιπλοκές απολύτως θα μπορούσε να τροφοδοτήσει περίπου 30 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη θεωρία, και αυτό ήταν πριν από δέκα χρόνια! Άλλοι επιστήμονες είπαν ότι αυτό δεν ήταν καν μια θετική-made έκθεση, αλλά ένα απόλυτο ελάχιστο. Με άλλα μέσα, τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια.  

Και το 2006, δεν ήταν τόσο κοντά στο φουτουριστικό κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα, με το γονίδιο χειραγωγείται τρόφιμα και ρούχα και με τεχνολογικά πλεονεκτήματα μας. Υπάρχουν επίσης και άλλοι παράγοντες που εμπλέκονται σε καλύτερο μέλλον μας? φανταστείτε ότι έχετε μια μεγάλη προσφορά των σιτηρών για παράδειγμα τον Καναδά, αλλά κανείς δεν χρειάζεται σιτηρών, επειδή κανείς δεν είναι σε ανάγκη των σιτηρών τώρα στον Καναδά, και καλά, πενήντα ή ογδόντα χρόνια πριν ο παραγωγός θα είχα να απαλλαγούμε από το. Αλλά σήμερα, ο ίδιος μπορεί να πει ακριβώς το Διαδίκτυο για την μεγάλη του σιταριού!  

Στη συνέχεια κάποιος στην Πολωνία θα μπορούσε να αγοράσει το σιτάρι και να κερδίσει πολλά, δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ λίγο σιτάρι και μια μεγάλη ζήτηση από αυτό στην Πολωνία. Τόσο η καναδική και οι νίκες πολωνική άνθρωπος, αντί για το σενάριο όπου και τα δύο χαλαρά. Αλλά ναι, είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά προβλήματα και σήμερα, δεν είναι μυστικό ότι η παγκόσμια οικονομία είναι κάτω από την πίεση. Ένα ναυάγιο των τιμών του πετρελαίου δεν βοηθά πολύ, και αν οι πόροι του πετρελαίου μας θα εξαφανιστούν ακριβώς σε μια στενή μέλλον, Θεός φυλάξοι, τότε τι θα συμβεί;  

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ήταν μια πλήρης καταστροφή! Φανταστείτε χώρες όπως η ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα απαιτώντας πετρελαίου - και εκεί έχει μείνει τίποτα; Βιομηχανία: απέτυχε. Θέσεις εργασίας: οι εργαζόμενοι κλώτσησε. Ταραχές: ναι! Και αν ταραχές είναι ο καλύτερος τρόπος για να οικοδομήσουμε την οικονομία μας, ότι δεν ξέρω. Δεν είμαι αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος, αλλά μπορώ να πω ότι πολλά πράγματα έχουν πάρει καλύτερα. Σήμερα, περίπου το 9,6% του κόσμου ζει σε ακραίες povery, το 1981, ο αριθμός αυτός ήταν 50%. Ναι, κοιτάζω προς τα πάνω.

5 comments:

 1. Very rude to write in other languages when you know that most of us speak English only, admin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Иван Василевич16 September 2016 at 08:17

   Я не знаю твой язык. Мне должен использовать Янедкс.

   Delete
 2. Well, even if most of us do, many of us obviously don't.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valentina Mazzerota21 January 2017 at 23:42

   Izvinii, no ya ne znayu anglijskij! Mozhno po russki? U menya vopros, pochemu u vas net strantis na VK?

   Delete
 3. We're anxious a fabulous live. It is terrific to check almost all people explain in words out of your energy it goes without mention proficiency relating to which usually elemental question locale are typically nicely came across. Αποφραξεις Δαφνη

  ReplyDelete


Latest on LQG